Keittiöremontti Tampere

Tänä päivänä keittiöfirmoissa on töissä loistavia ammattilaisia, jotka suunnittelevat sinulle taatusti unelmiesi keittiön. Tästä syystä et näe meitä sekaantumassa keittiöremonttiisi suunnitteluvaiheessa.

Astumme kuvaan siinä vaiheessa, kun keittiöremontti pitää toteuttaa. Meillä on vuosien kokemus erilaisten keittiöiden asentamisesta Pirkanmaan alueella.

Millaisessa keittiössä sinä viihdyt?

Keittiö kerää perheen viettämään yhteistä aikaa. Keittiössä vietetään paljon aikaa, joten sen tulee olla tarpeisiin sopiva ja toiminnallinen.

Keittiöremontilla saadaan lisää tilaa säilytykseen ja työskentelyyn. Keittiön kaapistojen tilalle voidaan rakentaa trendikkäitä avohyllyjä, joilla saadaan myös avaruutta lisää keittiöön.

Meille vain taivas on rajana. Pystymme toteuttamaan upean lopputuloksen pieneenkin tilaan.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointi »

Pyydä tarjous keittiöremontista

Olemme rehti kumppani kaikenlaisiin remontteihin. Tulemme kartoittamaan lähtötilanteen ja annamme sinulle selkeän tarjouksen, jossa pysymme.

Tarjouksesta näet remontin aikataulun lisäksi urakan hinnan, materiaalit sekä tarvittavat jatkotoimenpiteet.

Puramme vanhan keittiön ja huolehdimme jätteiden kierrätyksestä puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kertoa unelmasi, lyödä kättä päälle ja saapua määräpäivänä uudistettuun keittiöön.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointi »

Uuden keittiön asennus Pirkanmaalla

Vaikka paperilla piirretty keittiö näyttää hienolta ja helpolta asentaa ei se välttämättä aina sitä ole. Usein tulee ongelmia ratkaistavaksi, jolloin tarvitaan ammattilaista.

Teemme keittiöremontit, niin pienet kuin suuretkin aina yhtä huolella. Toimimme Tampereen alueella. Teemme mm. Ikean keittiöiden asennustyöt.

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Huoneistoremontti

Maalaustyöt

Keittiöremontti

Kirvesmiehen työt

Sisustusremontti

Taloyhtiöille

Yhteystiedot

Luotettava kumppani rakentamiseen

Olemme osa Luotettava kumppani -ohjelmaa ja kuulumme Tikkurilan tekijäpankkiin. Yrityksemme luottokelpoisuus on erinomainen ja verkostomme kattava.

Luotettava Kumppani

Yhteistyössä

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  ​​​​​​​